EuroMillions Rezultati

EuroMillions je transnacionalna lutrija koja okuplja igrače iz deset evropskih zemalja. Pokrenut je 7. februara 2004. Francuska, Španija i UK su učestvovale u prvom izvlačenju šest dana kasnije. Ostali članovi su se uključili u izvlačenje koje je održano u oktobru iste godine.

Cilj lutrije je upariti pet brojeva iz grupe od jedan do 50 i dva broja "sretne zvijezde" iz drugog pot od 12. Izvlačenje lutrije se odvija svakog utorka i petka u 20:45 CET. Rezultati se objavljuju po završetku izvlačenja na nezavisnim i povezanim web stranicama.

Postoje dodatni uslovi igranja koji se razlikuju od zemlje do zemlje. Ovo može uticati na cijenu karte i način na koji se dobici obrađuju. Svi dobici, na primjer, su oslobođeni poreza osim u Švicarskoj, Španiji i Portugalu. Fiksna cena ulaznice se takođe može promeniti u zavisnosti od valute zemlje u kojoj igrač boravi.

Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  Provajder online lutrije osnovan je 2016. godine, a u vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu od strane Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva sa registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

   Show less...Prikaži više
   Show less...
   Prikaži više

    LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.