EuroMillions Rezultati

EuroMillions je transnacionalna lutrija koja okuplja igrače iz deset evropskih zemalja. Pokrenut je 7. februara 2004. Francuska, Španija i UK su učestvovale u prvom izvlačenju šest dana kasnije. Ostali članovi su se uključili u izvlačenje koje je održano u oktobru iste godine.

Cilj lutrije je upariti pet brojeva iz grupe od jedan do 50 i dva broja "sretne zvijezde" iz drugog pot od 12. Izvlačenje lutrije se odvija svakog utorka i petka u 20:45 CET. Rezultati se objavljuju po završetku izvlačenja na nezavisnim i povezanim web stranicama.

Postoje dodatni uslovi igranja koji se razlikuju od zemlje do zemlje. Ovo može uticati na cijenu karte i način na koji se dobici obrađuju. Svi dobici, na primjer, su oslobođeni poreza osim u Švicarskoj, Španiji i Portugalu. Fiksna cena ulaznice se takođe može promeniti u zavisnosti od valute zemlje u kojoj igrač boravi.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević