Powerball Rezultati

Ovo je jedna od najomiljenijih lutrija u Americi dostupna u 45 država. Takođe se igra u Distriktu Kolumbija, Američkim Djevičanskim ostrvima i Portoriku. Vodi ga neprofitno tijelo Multi-State Luttery Association. Lutrija je počela 1992. Tada su se izvlačenja odvijala dva puta sedmično.

Treći dan je dodat u avgustu 2021. kako bi se dani izvlačenja doveli do ponedjeljka, srijede i subote, a sve obavljeno u 23 sata po istočnom vremenu. Događaju se u Universal Studios u Orlandu, a domaćini su Michelle Liles, Laura Johnson i Sam Arlen. Carol and Company revidira izvlačenja.

Igrači pobjeđuju tako što dobiju pet tačnih pikova iz lonca od 69 bijelih lopti plus jednu 'Powerball' iz vreće od 26. Minimalni dobitak oglašen za Powerball je 20 miliona dolara koji se isplaćuje u 30 rata. Igrač se, međutim, može odlučiti za paušalnu isplatu. Powerballov džekpot od 1,586 milijardi dolara u 2016. bio je najveći u istoriji lutrije. Podijeljena je na tri karte.

Flag

Najbolja kazina

ba Country FlagCheckmark

TheLotter

ba Country FlagCheckmark
BonusMjesečne kartice za struganje!
Show less...Prikaži više
Uzmite svoj bonus
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija
Show less...
Prikaži više
 • VIP klub popust
 • Višejezično
 • Dostupna svjetska lutrija

TheLotter, broj licence: MGA/CRP/402/2017, je u vlasništvu i pod upravom Lotto Direct Limited, registarski broj: C77583. Ova kompanija je licencirana i regulisana od strane Malteške uprave za igre na sreću. To znači da vlada Malte budno pazi na TheLotter kako bi osigurala da sve njegove operacije budu legalne i nekontrolisane. Osnovan 2002. godine, TheLotter je nezavisna usluga za kupovinu karata, sa preko 20 međunarodnih kancelarija.

Show less...Prikaži više
Show less...
Prikaži više

  Provajder online lutrije osnovan je 2016. godine, a u vlasništvu je i vodi britanska korporacija Lottomatrix Ltd. Ima licencu od strane Komisije za kockanje Ujedinjenog Kraljevstva sa registracijskim brojem C73232 u Ujedinjenom Kraljevstvu.

  Bonus50 besplatnih okretaja sa depozitom
  Show less...Prikaži više
  Show less...
  Prikaži više

   AgentLotto, broj kompanije 157283, je međunarodno licencirana usluga kockanja. Platforma omogućava igračima da kupe karte za državne lutrije u različitim zemljama. AgentLotto je brend Agento NV, službeno registriran u Abraham de Veerstraat 9, Curacao. Kao vlasnik AgentLotto-a, Agento NV, posluje pod licencom koju je izdala Vlada Curacaa, broj podlicence GLH-OCCHKTW0705252017. Licenca je omogućila Agento NV da obavlja bilo koju aktivnost u vezi sa izvlačenjem lutrije deset godina od kada je AgentLotto pokrenut online.

   Show less...Prikaži više
   Show less...
   Prikaži više

    LotteryWorld, broj licence 153264, je javno društvo sa ograničenom odgovornošću prema zakonu Curacao. Olakšava online kupovinu srećki. LotteryWorld je osnovan u Curacao-u, sa sjedištem na adresi Emancipatie Boulevard 31, Willemstad.