Powerball Rezultati

Ovo je jedna od najomiljenijih lutrija u Americi dostupna u 45 država. Takođe se igra u Distriktu Kolumbija, Američkim Djevičanskim ostrvima i Portoriku. Vodi ga neprofitno tijelo Multi-State Luttery Association. Lutrija je počela 1992. Tada su se izvlačenja odvijala dva puta sedmično.

Treći dan je dodat u avgustu 2021. kako bi se dani izvlačenja doveli do ponedjeljka, srijede i subote, a sve obavljeno u 23 sata po istočnom vremenu. Događaju se u Universal Studios u Orlandu, a domaćini su Michelle Liles, Laura Johnson i Sam Arlen. Carol and Company revidira izvlačenja.

Igrači pobjeđuju tako što dobiju pet tačnih pikova iz lonca od 69 bijelih lopti plus jednu 'Powerball' iz vreće od 26. Minimalni dobitak oglašen za Powerball je 20 miliona dolara koji se isplaćuje u 30 rata. Igrač se, međutim, može odlučiti za paušalnu isplatu. Powerballov džekpot od 1,586 milijardi dolara u 2016. bio je najveći u istoriji lutrije. Podijeljena je na tri karte.

Lejla Kovačević
WriterLejla KovačevićWriter
ResearcherPriya PatelResearcher
About the author
Lejla Kovačević
Lejla Kovačević
About

Lejla, iz srca Sarajeva, savršeno spaja bogatu bosansku tradiciju s dinamikom svijeta online kasina. Poznata po svojim pažljivim lokalizacijama, postala je svjetionik za igrače koji traže autentičnu bosansku esenciju u online igrama.

Send email
More posts by Lejla Kovačević